Doe met ons mee

Gezocht, teamleden die ons team willen komen versterken. Al ruim 5 jaar is Vliegerteam EVENTS actief in de vliegersport met het verzorgen van diverse activiteiten.

Zoals kinderfeestje tot diverse activiteiten tijdens evenementen door het hele land heen.

En altijd op zoek naar nieuwe teamleden om ons team uit te breiden. Ben jij een buitenmens, hou je van gezelligheid, je kan nog eens goed met kinderen omgaan en je vind het leuk om mee te helpen met het verzorgen van kinderfeestjes en workshops met kinderen, maar ook om mee te gaan naar andere activiteiten diie wij verzorgen?

Dan is dit wat voor jou. Nu denk je zeker ik kan niet vliegeren en ik heb geen vlieger? Dat is bij ons geen probleem. Het Vliegerteam heeft genoeg vliegers en wij leren het je wel. Iedereen m/v die ons team wil komen versterken is welkom.

Het Vliegerteam zelf gaat tussen door er ook op uit als er niks op het programma staat. Een dagje gezellig naar bijvoorbeeld de hei en nemen eventueel de barbecue mee. En zo hebben wij nog meer leuk activiteiten.

 

Lijkt het jou wel wat en je wil graag meer te weten komen? Stuur dan een email met daarin je leeftijd en wat je allemaal graag nog wil weten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld bij onderwerp teamlid dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden