Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Op 30 en 31 augustus wil De Biezenburcht een educatieve en inspirerende activiteit organiseren waarbij gezinnen die in een isolement leven bijzonder welkom zijn.

Het Vliegerteam zal alleen op 30 augustus aanwezig zijn. Er zal een workshop ‘vlieger maken’ worden georganiseerd die vervolgens de lucht in worden gelaten. Hierbij zullen diverse wedstrijdelementen worden toegevoegd, zoals de meest creatieve vlieger, grootste vlieger, kleinste vlieger, etc.

Adressen uit de genoemde doelgroep krijgen waardebonnen waarmee ze overdag iets van de kleine kaart kunnen nuttigen bij De Biezenburcht. Naast ‘plezier maken met de wind’ zal ook een educatieve doelstelling worden gerealiseerd rondom windenergie.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden