Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

9 Juni 2014 Het Vliegerteam tijdens Dedemsvaart Natuurlijk!. Het Vliegerteam zal deze dag aanwezig zijn tijdens dit evenement met het geven van demonstraties en workshops, Dedemsvaart Natuurlijk! Is een festival vol buitenactiviteiten voor het hele gezin, ongedwongen, sociaal, gezellig, leerzaam en laagdrempelig.

Het wordt gehouden aan de recreatieplas "Kotermeerstal"

Wij van Het Vliegerteam zullen aanwezig zijn en doorlopend demonstraties geven met diverse vliegers. En uiteraard als de weersomstandigheden en de ruimte het toelaat zullen wij weer onze Chinese Draak van 60 meter op laten. En ook is er voor de kinderen een workshop waar ze zelf een vlieger kunnen maken.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden