Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

24 Augustus 2014 Het Vliegerteam weer aanwezig tijdens het vliegerfeest te Ede. Ook deze keer zal Het Vliegerteam aanwezig zijn tijdens het vliegerfeest op de Ginkelse hei te Ede

Zij zullen dan weer met hun complete stand opzetten. En verzorgen weer workshops voor kinderen die zelf een leuke vlieger willen maken en op pimpen met diverse materialen. En ook indien de omstandigheden het toe laat hun draakvliegers oplaten, waaronder de Chinese draak van 60 meter.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden