Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

9 en 10 Mei 2015, Marina Muiderzand, Almere. De 5e Almere Regatta. In samenwerking met DUIN en Marina Muiderzand wordt een walprogramma opgezet voor beide wedstrijddagen.

Zo zal DUIN Open Dagen houden waarbij geïnteresseerden een kijkje kunnen komen nemen in de modelwoning. Verder zal een pendeldienst naar de haven worden opgezet. In de haven worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het Vliegertream EVENTs zal op deze beide dagen workshops en demonstraties verzorgen.

 


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden