Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Ook dit jaar verleend Het vliegerteam weer hun medewerking met het organiseren van het jaarlijks vliegerfeest.

 

Vliegerfeest Ede 2018 gaat niet door. Lees hier meer over op hun website en Facebook!

 

Dat weer gehouden wordt op 19 augustus op de Ginkelse hei, tijdens de Heideweek. Vorig jaar was het vliegerfeest een waar succes met meer bezoekers dan de afgelopen jaren. Dit jaar doen wij ook weer ons best samen met Wien ijs om het nog leuker en gezelliger te maken met heel veel kleurrijke en bijzondere vliegers.

Wij van Het Vliegerteam EVENTS zullen dan ook weer de kinderen de mogelijkheid geven om zelf een vliegertje te maken waar nu ook weer een leuke vlieger mee te winnen is.

Voor meer informatie over het Vliegerfeest Ede 2018 kunt u vinden op de website van het Vliegerfeest Ede

Vliegerfeest Ede

Website

Facebook

 

 


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden