Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Net als de voorgaande jaren zal Het Vliegerteam op zaterdag 9 juni weer aanwezig zijn tijdens het Scheerdersfeest

Dat als voorgaande jaren gehouden wordt bij de schaapskooi op de Ginkelse Hei bij Ede. Op deze dag verzorgen wij dan weer een workshop waarbij de kinderen zelf een vliegertje in elkaar kunnen zetten en versieren. Is de vlieger klaar dan kunnen ze er mee op de hei gaan vliegeren.

Ook kunnen de kinderen weer Reuze zeepbellen maken.

Maar de teamleden zullen ook mooie vliegers van hun zelf tijdens het scheerdersfeest oplaten. Kortom die dag zal het weer ouderwets gezellig zijn voor jong en oud bij de stand van Het Vliegerteam.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden