Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Ook dit jaar verleend Het vliegerteam EVENTS weer hun medewerking met het organiseren van het jaarlijks vliegerfeest.

25 Augustus 2019 zal het gezelligste vliegerfeest van Gelderland weer plaatsvinden tijdens de Heideweek op de Ginkelse Heide bij Ede.

Vorig jaar werd er geen vergunning meer afgegeven en kon daar door niet door gaan. Door inzet van diverse personen is het toch gelukt om het vliegerfeest weer te mogen houden.

Wij van Het Vliegerteam EVENTS zullen dan ook weer de kinderen de mogelijkheid geven om zelf een vliegertje te maken waar nu ook weer een leuke vlieger mee te winnen is.

Voor meer informatie over het Vliegerfeest Ede 2018 kunt u vinden op de website van het Vliegerfeest Ede

Vliegerfeest Ede

Website

Facebook

 

 


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden