Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Zaterdag 8 juni. Het Viegerteam is dan weer voor de 7de keer aanwezig tijdens het gezellige scheerdersfeest voor jong en oud te ede.

De schapen van beide kuddes worden dan weer op de traditionele manier geschoren door een grote groep schapenscheerders. Daarnaast schapenmarkt met veel folklore, kinderspelen en diverse activiteiten.

Wij van Het Vliegerteam zullen zoals de voorgaande 7 jaar weer de mogelijkheid bieden om zelf een vliegertje te kunnen maken. Die dan gelijk op de hei opgelaten kan worden.

En natuurlijk zullen wij weer diverse vliegers van ons oplaten.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden