Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

ALL AMERICAN WEEKEND NEDERLAND

On Tour 2016
Datum: zaterdag 8 oktober 2016 10:00

Locatie: Strandparc Nulde  |  Plaats: Putten, Nederland

ALL AMERICAN WEEKEND NEDERLAND is voor alle bezitters van een Amerikaanse auto. Deze meeting is de TOP afsluiter van het meetingseizoen, ieder jaar het eerste weekend van oktober.

Dit jaar op 7, 8, 9, en 10 oktober 2016. U bent welkom als weekendgast maar ook als dagbezoeker !! Dagbezoekers (u hoeft dan niet per sé in het bezit te zijn van een Amerikaans voertuig) zijn welkom tussen 10.00 en 18.00 uur

Op zaterdag 8 oktober is Het Vliegerteam aanwezig met een workshop voor de kinderen (volwassen kinderen mogen het uiteraard ook proberen Knipogen ) waar ze zelf een vliegertje kunnen oppimpen en ook kan men een kantenklare vlieger in onze stand kopen.

 

Bekijk hier hun programma voor dat weekend

 

 

Adres
Strandboulevard 27
3882 RN Putten, Nederland

 

Alle datums


  • zaterdag 8 oktober 2016 10:00

Powered by iCagenda