Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Andre Hazes vlieger

8 Oktober 2016 hopen wij weer met onze André Hazes vlieger weer te kunnen vliegen.

Als alles mee zit dan zullen wij deze vlieger op 8 Oktober weer oplaten.

Vorig jaar tijdens een demonstratie is het goed verkeerd gegaan. De locatie was ook eigenlijk niet echt geschikt om die op te laten en daar bij kwam ook nog dat de wind niet stabiel was. Toch hebben wij het geprobeerd omdat er mensen speciaal daar voor gekomen waren. Het ging even goed totdat ineens de wind plotseling van richting veranderde met valwind. En daar ging ineens een half jaar werk in luttele seconden tegen de grond met alle gevolgen van dien.

Wij vermoeden dat het door de windmolens zijn gekomen die daar in de buurt stonden en doordat de wind ineens draaide kwamen wij in de lucht luchtstroom van die windmolens.

Sindskort hebben wij weer meer tijd gekregen en alle moed bij elkaar geraapt om de vlieger weer te gaan herstellen. en zoals het er naar uit ziet zullen wij de vlieger weer na lange tijd gaan oplaten tijdens de All American Weekend Nederland dat op 8 oktober gehouden wordt op het strandparc Nulde. Uiteraard als daar voldoende ruimte voor is en als de organisatie daar toestemming voor geeft. Die dag staan er ook dure auto's voor de show en op schadeclaims zit niemand op te wachten


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden