Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Maak kans op een verzorgd kinderfeestje

Maak kans op een verzorgd kinderfeestje. Op zoek naar iets leuks als uw kind jarig is? Doe dan mee en maak kans op een geheel verzorgd kinderfeestje. Vorig jaar hebben wij van Het Vliegerteam met succes een geheel verzorgd kinderfeestje voor in totaal 10 kinderen verloot ter waarde van €169,00.

En ook dit jaar geven wij weer een kinderfeestje weg. De kinderen kunnen dan zelf een vliegertje in elkaar zetten en die op pimpen. En vervolgens daarna oplaten. Tussendoor worden ze nog getrakteerd op limonade en chips. En ook zullen de medewerkers van het vliegerteam enkele vliegers van hun zelf oplaten.

Het enige dat u moet doen is zelf een locatie vinden waar wij onze tent op kunnen bouwen en toestemming hebben van de beheerder. Zoals vermeld is in onze voorwaarden.

De reiskosten zijn daar niet bij inbegrepen. Dat is wij als enigste berekenen.

Meer dan 10 kinderen is altijd mogelijk alleen dan berekenen wij voor elk kind dat meer is het normale bedrag per kind.

Like ons op facebook en meld u zich aan hier onder aan.

Deze actie duurt tot 1 april 2017, daarna gaan wij er eentje uittrekken en zullen gelijk contact opnemen met de winnaar.

 


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden