Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Tent huren voor een feestje?

Wij hebben de beschikking over 3 tenten die gebruikt worden tijdens diverse activiteiten van ons.

Regelmatig werd ons gevraagd of wij onze tenten wilde verhuren. Nu hebben wij besloten als wij de tenten niet nodig hebben, deze te gaan verhuren voor o.a. tuinfeesten, buurtfeesten en andere activiteiten. De tenten worden dan voor u opgebouwd en ook weer afgebroken. Bijvoorbeeld u wil voor de zaterdag een tent huren, dan komen wij die vrijdags s’avonds opbouwen en zondags word die weer door ons afgebroken.

Afmetingen tenten

  • 3 tenten 6 x 3 meter
  • 1 tent 15 x 5 meter

Alle tenten kunnen rondom afgesloten worden.

Kosten

6 x 3 meter € 95,00 per dag per tent (incl. opbouwen en afbreken excl. reiskosten)

15 x 5 meter € 150,00 per dag per tent (incl. opbouwen en afbreken excl. reiskosten)

Reiskostenvergoeding € 0,30 p/km vanaf Eefde en terug

Voor meer informatie kunt u ons mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden