Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Medeorganisator Vliegerfeest Ede 2017

Vanaf 2013 is het Vliegerteam EVENTS al betrokken bij het jaarlijkse Vliegerfeest op de Ginkelse Heide Tijdens de Heideweek. Dan zijn wij altijd aanwezig met onze stand waar de kinderen zelf een vliegertje kunnen maken.

En zij die geen vlieger bij zich hebben kunnen dan eventueel eentje in onze stand kopen. Nu in 2017 zetten wij ons meer voor het Vliegerfeest Ede in. Het kan beter mooier en groter. Zo hebben wij al een Website online gezet met informatie over het Vliegerfeest, maar ook op Facebook is Het Vliegerfeest Ede te vinden.

En uiteraard zijn wij bezig om vliegerteams / vliegeraars uit te nodigen die op 20 augustus 2017 hun mooiste en bijzondere creaties willen tonen.

Links Vliegerfeest Ede

Website

Facebook


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden