Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Reuzen Zeepbellen maken

Regelmatig is het Team van Vliegerteam EVENTS op zoek naar leuke activiteiten naast wat ze zelf al verzorgen. Vooral als er niet voldoende wind is om te kunnen vliegeren, maar dan toch de kinderen te vermaken tijdens kinderfeestje of één van hun andere activiteiten.

Vanaf nu heeft het vliegerteam een leuke activiteit er bij tijdens kinderfeestjes. Ook als wij aanwezig zijn op feesten en evenementen kan dat gedaan worden, maar dan tegen een geringe vergoeding. Deze opbrengst komt dan hele ten goede aan KIKA kinderkankervrij


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden