Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vliegerfestijn One Sky One World

Al een lange tijd hebben wij het idee om zelf een jaarlijks vliegerfestijn te gaan organiseren.

Nu hebben we besloten om ons daar verder in te gaan verdiepen en wat de mogelijkheden zijn. Op het moment hebben wij al een aantal locaties op het oog die daarvoor geschikt zijn. En informatie opgevraagd bij diverse gemeentes. Verder zijn wij bezig met het uitwerken van diverse ideeën en aan het uitzoeken of het haalbaar is om die dag eventueel 2 dagen in te vullen.

De bedoeling is om het net wat anders te gaan doen. Met diverse activiteiten dan tijdens een doorsnee vliegerfeest. En om de bezoekers/deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Maar daar zeggen wij voorlopig nog niks over. Wanneer het zover is zal het op zijn vroegst ergens in 2020 plaats gaan vinden.

Website: Vliegerfestijn One Sky, One World


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden