Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Medewerking gestopt, Vliegerfeest Ede

Vanaf 2013 t/m nu 2019 was het vliegerteam betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse vliegerfeest.

Helaas hebben wij moeten besluiten om de samenwerking te stoppen. Wij vinden het spijtig dat wij tot dit besluit gekomen zijn. De afgelopen 5 jaar hebben wij het altijd met veel plezier gedaan. En hebben met onze bijdrage het vliegerfeest toch meer op de kaart gezet. De reacties van de bezoekers waren altijd positief en soms ook waardevolle tips die wij weer gebruikte tijdens het volgende vliegerfeest. Ook konden de mensen bij ons terecht voor advies. Hadden ze een vliegertje van thuis meegenomen en die deed het niet goed of een stokje was gebroken/kwijt dan probeerde wij die weer te maken voor zover dat mogelijk was.

Ook buiten het vliegerfeest om, wanneer wij zomaar op een zondagmiddag gingen vliegeren op de hei. Werden wij regelmatig door mensen aangesproken. Maar dit betekend voor ons als nog geen afscheid van de hei. Elk jaar zijn wij aanwezig tijdens het Scheerdersfeest bij de schaapskooi. Maken dan een vliegertje met de kinderen. En laten ook diverse vlieger van ons zelf op. Natuurlijk hopen wij dat het vliegerfeest nog jaren gehouden zal worden. En vooral dat het op de Hei zelf weer plaats mag vinden. Dan zullen wij zeker als daar tijd voor is zelf een dagje komen vliegeren.

Verder sluiten wij het niet uit wanneer er in de toekomst weer op de hei gevliegerd mag worden om eventueel als wij daar nog de tijd voor hebben onze medewerking weer te komen verlenen als de organisatie daarom vraagt. Maar zover is het nog lang niet. Tot die tijd houden wij ons gewoon bezig met wat wij in hoofdzaak doen. Het verzorgen van workshops, kinderfeestjes en demonstraties. En gaan ons ook meer bezig houden met een lang gekoesterde wens. Om zelf een jaarlijks vliegerfeest te gaan organiseren. Waar en wanneer is nog niet bekend. Wel hebben wij al een paar locaties op het oog. En ook de opzet weten wij al ongeveer.

Het zal anders zijn dan doorsnee vliegerfeesten. Maar daar zeggen wij voorlopig nog niks over. En als het gaat lukken dan zal het al ergens in 2020 plaats gaan vinden. Mede hierdoor zal de website van het Vliegerfeest Ede vliegerfeest-ede.oneskyoneworld.nl die wij beheren op ons domein www.oneskyoneworld.nl binnenkort komen te vervallen. Dan gaan wij die gebruiken voor het vliegerfestijn dat wij zelf gaan organiseren.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden