Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

25 augustus 2019,Vliegerfeest Ede

Dit jaar zal op 25 augustus het vliegerfeest te Ede tijdens de Heideweek weer plaats vinden.

Vorig jaar viel het doek voor het traditionele vliegerfeest dat al jaren tijdens de Heideweek gehouden werd. Maar achter de schermen is er volop overleg geweest met het Rijksvastgoedbedrijf en die hebben voor dit jaar toestemming gegeven om het vliegerfeest te kunnen houden.

Wij van Het Vliegerteam Events zullen dan ook weer onze medewerking verlenen. Kinderen kunnen dan weer zelf een vliegertje maken en ook zullen wij enkele bijzondere vliegers van ons zelf weer oplaten.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden