Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Website Vliegersport.info

Vliegersport.info is een website die wij beheren. Daar vind je veel nuttige informatie over vliegeren en de vliegersport in het algemeen.

Al vanaf toen wij ons bezig gingen houden met het vliegeren (dat was al ergens in 2000) kwamen wij er achter dat er maar weinig of geen websites waren met informatie over vliegeren. Via onze website die wij toen hadden probeerde wij zoveel mogelijk informatie te plaatsen.

Op het laatst werd het zoveel, dat wij in 2014 besloten om alles onder te brengen op een eigen domein.

Blijkbaar was daar behoefte na, want elke dag en vooral zodra het weer voorjaar is het de meest bezocht website die wij beheren. En nog steeds plaatsen wij nuttige informatie en leuke wetenswaardigheden.

Ook zouden wij het leuk vinden als vliegeraars hun ervaringen en kennis met ons willen delen, zodat wij die informatie weer op de site kunnen plaatsen.

Website: Vliegersport.info en Facebook Vliegersport


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden