Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

5 Jaar Kite festivals worldwide

Op zoek naar een vliegerfeest eventueel bij u in de buurt of in het buitenland? Kite Festivals worldwide daar vind je vliegerfeesten die in verschillende landen gehouden worden.

Al in 2014 zijn wij begonnen met het samenstellen van een agenda via de website Kite Festivals worldwide met als doel om zoveel mogelijk informatie te geven over bekende en onbekende vliegerfeesten, die over de hele wereld gehouden worden. Niet wetende dat de website tegenwoordig dagelijks wordt bezocht door meer dan 100 bezoekers uit de hele wereld per dag. En ook zijn de aanmeldingen van aankomende vliegerfeesten gestegen. 

Omdat het onderhand een dagtaak aan het worden is om de website in de lucht te houden zijn er tegenwoordig 4 fanatieke vliegeraars uit verschillende landen die ons met de website helpen om het zoveel mogelijk uptodate te houden. En uiteraard zo volledig mogelijk.

Website: Kite Festivals worldwide

Of volg ons op Facebook daar worden bijna dagelijks updates geplaatst.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden