Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Kite Festivals Worldwide

Wij beheren een aantal websites over vliegeren o.a. Kite Festivals Worldwide.

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest om met het vernieuwen van de indeling en layout. En eindelijk is het zover dat wij de site weer online hebben.

Op deze site kan je informatie vinden over waar en wanneer er ergens een Vliegerfeest is.

Dagelijks wordt de site druk bezocht en regelmatig plaatsen organisaties uit de hele wereld een Vliegerfeest die ze organiseren.

Als je zelf ook nog een vliegerfeest weet en die komt niet voor in de lijst dan stellen wij het zeer op prijs als je die aan ons door wil geven of zelf direct op de site plaats.

Website:

Vliegerfeesten over de hele wereld

Kite Festivals Worldwide


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden