Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Laat je stem horen.

Aanstaande Zondag 19 augustus zou het Vliegerfeest Ede plaats vinden tijdens de Heideweek.

De afgelopen 5 jaar zijn wij betrokken bij het organiseren van het Vliegerfeest. Wij verzorgde workshops waar kinderen zelf een vliegertje konden maken. En voor die een compleet vliegertje wilde waar je meteen mee kon vliegeren, konden ook bij ons terecht.

Maar helaas door het rijksvastgoedbedrijf die eigenaar is van de Ginkelse hei gaat het niet door. 2 Jaar terug zijn ze geschrokken door video’s op YouTube dat er circa 1500 bezoekers waren. Hierdoor willen ze nu geen vergunning afgeven die nu ineens nodig is.  De kosten zijn dusdanig dat het gewoon niet meer op te brengen is als organisatie. Burgermeester van Ede, Anne-Marie Vreman van de Stichting Binnenstadsmanagement Ede en Gilbert Meurs voorzitten van de Heideweek hebbe nog geprobeerd om het als nog door te laten gaan. Maar helaas door de burocratie en steeds de hakken in het zand van het Rijksvastgoedbedrijf is het niet gelukt.

Voor volgend jaar is het nog de vraag of het wel weer zou doorgaan. Maar zoals Gilbert Meurs al heeft gezegt tijdens een interview bij omroep Ede “Laat je stem horen en je ongenoegen blijken”. Wij van het Vliegerteam EVENTS staan daar helemaal achter en zullen op 19 augustus als nog aanwezig zijn op de Ginkelse Hei. Dan gewoon als Het Vliegerteam die gezellig een dagje aan het vliegeren is, wat wij wel vaker doen. Maar nu om zo onze stem te laten horen en ongenoegen.

Even gezellig gewoon vliegeren dat kan ltijd daar achter de schaapskooi, want als particulier mag je gewoon daar vliegeren. Ook met 1500 vliegeraars te gelijk, maar zodra het georganiseerd wordt dan komen ineens allerlei regels en wetten naar boven.

Het Vliegerfeest dat al jaren vanaf de jaren 1980 het gezelligste vliegerfeest van Gelderland is en een traditie. Die de Heideweek als enigste verbind met de Hei en dat mag niet verloren gaan.

Heb je toch niks te doen ook al is er geen vliegerfeest. Kom dan gewoon op 19 augustus a.s. vliegeren en laat hier mee je stem en ongenoegen horen.

Ook kan je hier je stem laten horen


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden