Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vliegerfeest Ede gaat niet door

Als medeorganisator van het gezelligste vliegerfeest van Gelderland het Vliegerfeest Ede dat jaarlijks op de Ginkelse hei

gehouden wordt tijdens de Heideweek moeten wij helaas mededelen dat het  Vliegerfeest Ede 2018 dit jaar niet door gaat.

De oorzaak is dat er extra hoge kosten erbij gekomen zijn. Sinds 2017 is de natuurwet vernieuwd en elke keer als wij het vliegerfeest willen organiseren moet er eerst een natuurtoets gedaan worden. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk hoog. Deze kosten komen boven op de kosten voor de vergunningen,  de nodige verkeersleider en de huur van het weiland om te parkeren.

Website: Vliegerfeest Ede


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden