Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Groot verlies, Vliegerteam

Tot ons verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van één van onze teamleden en bestuurslid.

Vanaf het ontstaan van Het Vliegerteam was zij er al bij. Ze was moeder, oma en boven al moeder van Het Vliegerteam. Al die jaren dat wij bezig waren in de vliegersport heeft zij ons gesteund. Zonder haar inzet en medewerking (voor en achter de schermen) zou het Vliegerteam EVENTS nooit in deze vorm hebben bestaan! 

Zij vond het leuk om met de kinderen vliegertjes te maken en het vliegeren zelf. Ook zorgde zij altijd voor de inwendige mens met broodjes, koffie en limonade. En was er een vlieger stuk of er moest wat gerepareerd worden aan de tent van dan stond zij altijd klaar.

Mei 2017 kregen we te horen dat ze keelkanker had waar weinig meer aan te doen was. Zij ging niet bij de pakken neer zitten en ging dan ook nog zoveel mogelijk mee. Tot op het allerlaatste moment was zij er voor Het Vliegerteam, zelfs toen het minder met haar ging.

Maar helaas vandaag 8 maart, heeft zij de strijd toch moeten opgeven. Wij zullen haar gaan missen, maar wij zijn haar heel dankbaar voor alles wat zij voor Het Vliegerteam heeft gedaan.

Als dank en als eerbetoon hebben wij hier onder enkele foto’s van haar geplaatst.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden