Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Drents Museum Assen, 15 en 16 Augustus

15 en 16 aug Weekend van de Noord-Koreaanse cultuur. Tijdens dit weekend Dat in het teken staat van de Koreaanse Cultuur bij het Drents Museum zal Het Vliegerteam hun medewerking verlenen.

Een onvermurwbare leider, hongersnood en atoomdreiging. Dat is wat wij kennen van Noord-Korea. Maar er is meer. Ook in Noord-Korea doen mensen aan sport, spelen ze spelletjes en houden onderlingen wedstrijden. Tijdens Het weekend van de Noord-Koreaanse maak je kennis met de vechtsport Hapkido, bordspel Yutnori en bij voldoende wind met Neoltwigi de typische Koraanse vliegervechten.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden