Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Ede was een succes.

Vliegerfeest Ede 2017. Het Vliegerfeest Ede dat zoals altijd gehouden wordt op de Ginkelse Heide te Ede was dit jaar een doorslaand succes.

Het was op de hei drukker dan ooit. Uit omstreken en ver daar buiten kwamen ze kijken naar mooie en bijzondere vliegers, maar ook kon iedereen zelf gezellig vliegeren. Tijdens een schatting op die dag zouden er s'middags tegen de 6000 bezoekers aanwezig zijn geweest. In 2018 maken wij samen met Wien ijs er weer een spektakel van.

Kijk voor foto's en meer op Facebook Vliegerfeest Ede en website Vliegerfeest Ede


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden