Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Scheerdersfeest Ede

Op 11 juni 2016 waren wij wederom aanwezig tijdens het Scheerdersfeest bij de schaapskooi op de Ginkelse Heide. Het was als altijd weer een gezellige dag en er was genoeg te beleven. Zij hadden diverse activiteiten georganiseerd.

En wij hebben de kinderen vermaakt met het zelf in elkaar zetten van een vliegertje die ze konden versieren met diverse materialen. Om vervolgend achter onze stand die te gaan op laten op de hei. En uiteraard lieten wij ook vliegers van ons zelf op.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden