Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vliegerfeest Ede 2015

Op 23 augustus 2015 was er weer het vliegerfeest te Ede tijdens de Heideweek. Het weer werkte goed mee het was zonnig en ook was er genoeg wind. Wij van Het Vliegerteam waren al vroeg uit de veren om de stand daar op te bouwen.

Voor het eerst hebben wij tijdens het vliegerfeest on meer gericht op het maken van een vliegertje voor de kinderen en waarbij ze een prijs konden winnen. Tot 16:00 uur konden de kinderen hun vlieger laten fotograferen. Daarna werd gekeken welke vlieger het mooiste was.

Hier onder staan de de 3 mooiste vliegers.

1ste Prijs
2de Prijs
3de Prijs

Enkele foto's van het Vliegerfeest


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden