Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Kinderfeestje Arnhem

Op 21 oktober 2014 waren wij smiddags aanwezig in het Sonsbeek park te Arnhem voor het verzorgen van een kinderfeestje. Deze dag zat het weer niet bepaald mee. Er was al een weeralarm, maar wij besloten het toch door te gaan. Het was gezellig de kinderen zijn vlijtig bezig geweest met het maken van hun eigen vlieger.

Na het maken en beschilderen van hun vlieg kregen ze eerst nog wat te drinken en chips. Omdat het tussendoor regende was er besloten om nog maar niet met hun vliegers te gaan vliegeren. Wij hebben vliegers van ons zelf gepakt waar mee de kinderen zich uit konden leven.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden