Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Family Fair Genemuiden

28 Juni 2014 waren wij te gast tijdens de Family Fair dat gehouden werd in Genemuiden. De dag begon mooi. Het zonnetje scheen en er was genoeg wind om een demonstratie te gaan geven.

Helaas was het weer de spelbreker die dag. Bij aankomst begon het flink te regenen. En was het even droog dan liet de wind het afweten. En was er een beetje wind dan konden wij met moeite de natte vliegers de lucht in krijgen. En laat staan in de lucht te houden.

Hier kun je enkele foto's bekijken die er gemaakt zijn tijdens dit evenement.

Foto's gemaakt toen wij aan kwamen en alles aan het opbouwen waren


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden