Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Overzicht van de foto's die gemaakt zijn tijdens onze activiteiten in 2014.

Kinderfeestje Arnhem

Op 21 oktober 2014 waren wij smiddags aanwezig in het Sonsbeek park te Arnhem voor het verzorgen van een kinderfeestje. Deze dag zat het weer niet bepaald mee. Er was al een weeralarm, maar wij besloten het toch door te gaan. Het was gezellig de kinderen zijn vlijtig bezig geweest met het maken van hun eigen vlieger.

Lees meer

Workshop Zwolle

Op 23 september 2014 waren wij bij de Milligerplas te Zwolle om een workshop te verzorgen voor de medewerkers van de kwekerij Klimroos, NOVO. Deze dag hebben wij onze stand opgezet bij het restaurant het strandhuis aan de Milligerplas te Zwolle om voor de medewerkers van De kwekerij Klimroos een gezellige middag te verzorgen.

Lees meer

Vliegerfeest Ede 2014

24 Augustus 2014 was Het Vliegerteam ook weer van de partij tijdens het vliegerfeest op de Ginkelse hei bij Ede. Dit keer was het vliegerfeest groter dan men gewent was. Het weer op een flinke regenbui na heeft toch goed meegewerkt. Het was een gezellige drukte en uit betrouwbare bron hebben wij mogen vernemen dat het volgend jaar waarschijnlijk nog groter wordt.

Lees meer

Workshop de Hertenhorst

Op 16 augustus 2014 was het vliegerteam uitgenodigd om op de camping de Hertenhorst te Beekbergen een workshop te verzorgen voor de kinderen. Het was niet druk maar wel een gezellige boel helaas werkte de wind niet mee, maar daar had de eigenaar wat op gevonden. En de kinderen hadden veel plezier.

Lees meer