Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vliegerfeest Ede 2013

25 Augustus waren wij aanwezig met onze uitgebreide stand op het vliegerfeest te Ede. Tijdens de Heideweek. Het weer viel behoorlijk mee. Er was regen voorspeld, maar het bleef bij enkele druppeltjes. Helaas werkte de wind niet echt mee. Ondanks dat was het een gezellige druk bezochte dag.

Nu is het een jaartje wachten tot het volgende vliegerfeest. En het is nu al bekend dat er een groep vliegeraars naar Ede komen die de wereld rond reizen om hun bijzondere vliegers op evenementen te showen.

Ook zullen wij ook weer met onze stand aanwezig zijn. Waar dan weer een leuke workshop is voor de kinderen, kleine reparaties b.v. een stokje gebroken is of kwijt geraakt natuurlijk ook weer de mogelijkheid om als je zelf nog geen vliegertje heb die te kopen in onze stand.

En dan hopelijk ook meer wind zodat wij onze Chinese draak van 60 meter op kunnen laten, wat helaas dit keer niet ging.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden