Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Friese molendag Makkinga

Zaterdag 14 september 2013 waren wij te gast tijdens de Friese molendag te Makkinga Wat en leuke dag zou moeten worden viel door de aanhoudende regen, letterlijk in het water.

In de loop van de middag klaarde het even op en de kinderen van Makkinga konden hun zelf gemaakte vlieger oplaten die ze de woensdag ervoor hadden gemaakt. Roland en Kevin waren ook bezig om een demonstratie te geven. Dat moeizaam verliep doordat alles ondertussen nat was geworden. De hele dag konden kinderen als nog hun zelf gemaakte vlieger komen laten zien in onze stand waar Dylan dan een foto van maakte. Die dan later op de dag bekeken werden om daar de mooiste vlieger uit te kiezen. En er zaten mooie bij waar door een keuze maken lastig was. Ondanks de regen vonden wij het als nog een gezellige dag. Ook omdat Dylan die dag 18 jaar geworden is.

En via deze weg willen wij ook de organisatie bedanken voor hun gastvrijheid.


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden