Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Overzicht van de foto's die gemaakt zijn tijdens onze activiteiten in 2013.

Workshop TU Delft

Zondag 8 september 2013waren wij te gast in de Botanische tuin van TU Delft voor een demonstratie en het verzorgen van een workshop voor de kinderen. Helaas werkte het weer niet bepaald mee. Tijdens het opbouwen was het nog droog maar toen de mensen kwamen begon het te regenen. In de loop van de middag begon het weer op te klaren, maar helaas liet de wind het afweten. Wat dan ook in hield dat wij geen demonstratie konden geven en de kinderen konden hun zelf gemaakte vliegers niet oplaten. Ondanks dat was het toch een gezellige dag.

Lees meer

Workshop Vollenhove

29 Juni 2013 waren wij te gast bij de buurtvereniging Zuidwester te Vollenhove, waar wij een kindervliegerfeest verzorgde voor de kinderen uit de buurt. De weergoden waren goed gezind. Dus was het een heerlijke ochtend met een lekker windje en zon.

Lees meer