Kosten Vliegerlessen

Door een volle agenda met boekingen voor vliegerlessen zijn wij genoodzaakt om voor 2019 geen aanvragen meer aan te nemen.

Zodra er weer plek is zullen wij het op de site en via onze nieuwsbrief het vermelden!

Je hebt een vlieger waar je niet goed mee overweg kan of helemaal geen vlieger en je wil toch kijken of het iets voor je is? Vliegeren is een leuke sport om te beoefenen en dat moet ook leuk blijven. Helaas zien wij nog vaak dat iemand met trots een vlieger gekocht heeft (2 of 4 lijner), maar dat dan meestal de ellende gaat beginnen. Bij ons staat veiligheid voor op. En dat niet alleen voor je zelf maar vooral voor de omstanders.

In 1½ uur zullen wij de belangrijkste aspecten van het vliegeren uitleggen en leren. Dat kan met één van onze vliegers of eventueel met de vlieger die je zelf heb (dit ligt er aan of de vlieger niet te groot is. Het komt vaak voor dat men een vlieger koopt die voor een beginneling te groot is).

 

Moeten wij naar een locatie bij u in de buurt komt er nog reiskostenvergoeding bij.

Reiskostenvergoeding € 0,30 p/km vanaf Eefde en terug

Het Vliegerteam Events zorgt voor al het materiaal, instructeurs en deskundige begeleiding.

 

Vraag hier onder vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over wat de kosten zijn? Dan kunt u vrijblijvend gratis een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen wij u per mail de offerte toe.

Indien wij nog vragen hebben omtrent de aanvraag, zal er contact met u opgenomen worden.

  


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden