Kosten workshop voor kinderen

Het maken van een vlieger is altijd een leuke bezigheid voor de kinderen. En ook een leuke bezigheid voor de kinderen op evenementen. Wij hebben kant en klare bouwpakketjes waar de kinderen een mooie tekening op kunnen maken. Om vervolgens de vlieger op te laten.

Niet alleen de kinderen vinden het leuk om te doen. Wij zien ook steeds meer dat volwassenen er zelf ook lol aan de bleven.

Wij zetten dan op de locatie onze tent neer van 5 x 10 meter met daar in tafels en materialen waar men de vlieger dan zelf in elkaar kan zetten en vervolgens die versieren met bijvoorbeeld verf, stiften, glittertjes en vetkrijt. En indien nodig helpen wij ze daarbij.

Tussendoor als er de gelegenheid er voor is laten wij ook vliegers van ons zelf op.

Reiskostenvergoeding € 0,30 p/km vanaf Eefde en terug

De kosten van de workshopvliegers is afhankelijk van het aantal kinderen die deelnemen. En of een aantal vliegers van te voren worden besteld of ze kopen ter plekke de vlieger.

Het Vliegerteam Events zorgt voor al het materiaal, instructeurs en deskundige begeleiding.

 

Vraag hier onder vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over wat de kosten zijn? Dan kunt u vrijblijvend gratis een offerte aanvragen. Binnen 24 uur sturen wij u per mail de offerte toe.

Indien wij nog vragen hebben omtrent de aanvraag, zal er contact met u opgenomen worden.

  


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:



Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden