Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vlieger demonstratie

in Onze Activiteiten

Wij verzorgen demonstraties met  powerkites, stuntvliegers en 1 lijners waaronder onze  Chinese draak van 60 meter. Tijdens deze demonstratie laten de teamleden een aantal mogelijkheden zien op het gebied van de vliegersport.

Deze demonstratie zal ± 60 min. duren. Als de wind gunstig is en het terrein is geschikt voor onze Chinese draak dan zullen wij een poging doen om die op het einde van de demonstratie op te laten.

Ook kunnen wij de mogelijkheid bieden dat bezoekers het ook kunnen proberen met diverse vliegers (met of zonder begeleiding afhankelijk van de ervaring) die wij daarvoor dan speciaal bij ons hebben.

Voor het geven van een demonstratie zijn er wel een aantal voorwaarden waar aan voldaan moet worden betreffende de locatie.

Wel zullen de teamleden tijdens onze overige activiteiten een aantal vliegers op laten maar dat is niet echt een demonstratie.

Bekijk hier onze verzameling vliegers en lijnversiering

Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

Tijdens al onze activiteiten verkopen wij ook leuke betaalbare vliegers

Kosten vlieger demonstratie......


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden

Genoemde prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Prijzen gelden vanaf 1 januari 2017tot 1 januari 2018.