Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Compleet Programma

in Onze Activiteiten

Wij zijn dan tijdens het evenement de hele dag/ochtend/middag aanwezig met onze stand. Van waar uit wij diverse activiteiten verzorgen. En geven doorlopend demonstraties met diverse vliegers.

Indien er voldoende ruimte is en de weersomstandigheden gunstig, laten wij rond een van te voren bekend gemaakte tijdstip (in overleg met de organisatie) onze Chinese Draak van 60 meter op. Die op de traditionele Chinese manier gemaakt is van bamboe en rijstpapier. Voor het oplaten van deze vlieger hebben wij wel minimaal 12 vrijwilligers uit het publiek nodig die daar bij willen helpen.Verder bieden wij in onze stand kinderen de mogelijkheid om zelf een vlieger te maken. En ook is het mogelijk om met stuntvliegers van ons te vliegeren, eventueel met hulp als het de eerste keer is.

Compleet programma tijdens een evenement (momenteel niet mogelijk)

Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

Tijdens al onze activiteiten verkopen wij ook leuke betaalbare vliegers

Kosten Compleet Programma......


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden

Genoemde prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Prijzen gelden vanaf 1 januari 2017tot 1 januari 2018.