Braderieën

Met succes verzorgen wij al ruim 5 jaar workshops op o.a. evenementen, buurtfeesten, dorpsfeesten, campings, vakantieparken en instellingen.

Voor kinderen  die er plezier aan beleven en waarbij ze zelf een vliegertje kunnen maken en versieren.

En nu gaat het vliegerteam weer een stapje verder om zo het vliegeren te promoten. Het is nu ook mogelijk om Het Vliegerteam uit te nodigen op braderieën om daar met de kinderen workshops te houden. En indien het mogelijk is zal het team ook een paar vliegers van hun oplaten en een kleine demonstratie geven met met onze 1 lijners en powerkites.

Heeft u interesse hier in? Dan kunt u voor meer informatie omtrent de mogelijkheden vrijblijvend contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder de vermelding Workshop braderie / jaarmarkt.

Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

Tijdens al onze activiteiten verkopen wij ook leuke betaalbare vliegers


Gerelateerde artikelen:


Gelijksoortige tags:Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden