Workshop voor kinderen

Hits: 710

Het maken van een vlieger is altijd een leuke bezigheid voor de kinderen. En ook een leuke bezigheid voor de kinderen op evenementen.

Regelmatig verzorgd wij met succes op uitnodiging workshops voor kinderen en eventueel in combinatie van onze andere activiteiten.

Wij hebben kant en klare bouwpakketjes waar de kinderen een mooie tekening op kunnen maken. En daarna de vlieger in elkaar zetten. Om vervolgens de vlieger op te laten.

Organiseert u zelf een evenement en u vind het leuk om dit er aan toe te voegen?

Dan is dit een aanrader. De workshop kan ook uitgebreid worden met andere activiteiten.

De kosten van de workshopvliegers is afhankelijk van het aantal kinderen die deelnemen.

Vanaf nu heeft het vliegerteam een leuke activiteit er bij tijdens kinderfeestjes en workshops. Reuzen zeepbellen maken.

Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

Tijdens al onze activiteiten verkopen wij ook leuke betaalbare vliegers

Kosten workshop voor kinderen ......

Gerelateerde artikelen:

Gelijksoortige tags:

Op tijd reserveren.

Om zeker er van te zijn dat u Het Vliegerteam kunt reserveren voor één van de activiteiten raden wij u aan omdat vroegtijdig te doen. Dit in verband met meerdere aanvragen en ook om zo teleurstelling te voorkomen.

De activiteiten geschieden conform onze voorwaarden.

Algemene voorwaarden downloaden

Genoemde prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Prijzen gelden vanaf 1 januari 2017tot 1 januari 2018.